FisioSalut i Esport


Som un equip de fisioterapeutes col.legiats que entenen la fisioteràpia com una eina per restablir la salut i prevenir el deteriorament o la pèrdua d´aquesta.

Treballem oferint a cada persona el tractament o manteniment adient en cada cas, perquè entenem que cada persona té unes necessitats diferents degut a les seves característiques personals. Així, també tractem lesions que es poden produir a la pràctica esportiva. Oferim assesorament pel restabliment d´aquesta pràctica després de la lesió.

QUÈ FEM?

Treballem realitzant una valoració física i una exploració de cada persona, per tal d´establir un raonament clínic que ens permetrà trobar la causa del problema i oferir en cada cas el tractament més adequat per restablir la salut.

TRACTAMENTS:

Al nostre centre de FisioteràpiaFisio Salut i Esport oferim tractaments tan preventius, com de resolució de les causes que poden comportar una pèrdua o deteriorament de la salut, en forma de sessions de tractaments fisioterapèutics de recuperació i cursos d'escola d'esquena, taichi i massatge infantil. 

Consulteu també sobre els nostres serveis de fisioterapia a domicili i les cures d'infermeria a domicili.

Servicios de la clínica: 
Drenaje linfático, Ejercicio Terapéutico, Electroterapia, Exploración y diagnóstico, Fisioterapia deportiva, Fisioterapia Geriátrica, Fisioterapia Ginecológica, Fisioterapia Pediátrica, Fisioterapia Postural. Cadenas Musculares, Fisioterapia Reumatológica, Fisioterapia Traumatológica, Masaje, Osteopatía, Otras terapias, Reflexoterapia, Seguros salud - Mutuas, Tratamiento a domicilio