BeFisio


BeFisio és una consulta de fisioteràpia a Lleida que enfoca la seva dedicació al diagnòstic, tractament i prevenció de les afeccions neuromusculoesquelètiques i sensorials que puguin arribar a provocar alteració funcional als pacients.

Disposo de formació en tècniques específiques per combatre els diferents tipus de lesions, per això inicialment, es realitza una valoració completa del pacient per avaluar l'estat general a nivell de l'aparell locomotor, i després es fa un treball analític segons la seva necessitat.

Es fa un plantejament global tenint en compte tot el cos; és important sortir del pensament que una lesió només és la zona que produeix directament els símptomes, hem de començar a tractar el nostre cos de manera global per resoldre la causa del dolor.

Servicios de la clínica: 
Drenaje linfático, Ejercicio Terapéutico, Electroterapia, Exploración y diagnóstico, Fisioterapia deportiva, Fisioterapia Geriátrica, Fisioterapia Postural. Cadenas Musculares, Fisioterapia Traumatológica, Masaje, Osteopatía, Terapia manual, Tratamiento a domicilio, Vendajes - Vendaje neuromuscular