Fisioterapia Vilanova fisionova


Benvingut/da a Fisionova, Fisioteràpia Vilanova. Un centre de fisioteràpia on la prioritat és minimitzar al màxim el temps de recuperació dels nostres pacients, mitjançant una combinació de tècniques única a la zona. Oferim així un servei més ràpid, però també més integral, personalitzat i adaptat a les necessitats individuals.

Realitzem tractaments de fisioteràpia global, acupuntura, massatge, rehabilitació uro-ginecològica, exercici terapèutic en grup… Sigui quin sigui el problema que et preocupa, segur que podem ajudar-te.

Codi Registre de centres i establiments sanitaris pel departament de salut E08584525

CONEIXES LA FISIOTERAPIA?

La fisioteràpia és una disciplina sanitària que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per pal·liar els símptomes de múltiples dolències, tant agudes com cròniques.

És freqüent relacionar la fisioteràpia o els fisioterapeutes amb el massatge, però el seu arsenal de tècniques és molt més ampli. Existeixen tècniques més tradicionals i d’altres més avançades i innovadores. A Fisionova Fisioterapia Vilanova apostem per combinar-les per oferir-vos millors resultats.

El fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitària. En el nostre cas, a més, ens formem contínuament en les tècniques i mètodes més novedosos i efectius, sempre avalats pel fet de pertànyer a la comunitat científica. Així doncs, el fisioterapeuta pot oferir-te múltiples solucions als teus problemes de salut, amb totes les garanties de seguretat, efectivitat i eficàcia.

Servicios de la clínica: 
Ejercicio Terapéutico, Fisioterapia deportiva, Fisioterapia estética, Fisioterapia Geriátrica, Fisioterapia Ginecológica, Fisioterapia neurológica, Fisioterapia Pediátrica, Fisioterapia Postural. Cadenas Musculares, Fisioterapia Respiratoria, Fisioterapia Reumatológica, Fisioterapia Traumatológica, Masaje, Osteopatía, Otras terapias, Pilates, Terapia manual, Tratamiento a domicilio